Medewerkers

D. Coppoolse, huisarts

In 1993 ben ik afgestudeerd als huisarts en vanaf 1997 werkzaam in Castricum. Ik heb gekozen voor het huisartsenvak vanwege de langdurige contacten met mensen en omdat ik het vak in de volle breedte kan uitoefenen. Sinds mei 2007 ben ik als huisartsopleider verbonden aan het huisartseninstituut van het Academisch Medisch Centrum. Ik ben voorzitter van de Huisartsengroep Castricum en actief in het overleg van de huisartsenpost in Beverwijk.

Dhr. dr. M. de Ronde, huisarts

Na een 5  jaar wetenschappelijk onderzoek aan hart -en vaatziekten binnen het Academisch Medisch Centrum heb ik gekozen voor het beroep huisarts omdat ik graag persoonlijke zorg lever en het vak enorm afwisselend vind. Sinds maart 2021 ben ik werkzaam als huisarts. Ik woon in Haarlem met mijn vriendin en dochtertje. Ik ben op woensdag in de praktijk werkzaam

Mw. P. Rensma

In 2019 ben ik afgestudeerd als arts aan de Universiteit van Maastricht. Nadien heb ik als arts bij de kindergeneeskunde gewerkt, maar uiteindelijk gekozen voor het vak als huisarts. Dit vind ik toch het allermooiste beroep: het is afwisselend, en ook het persoonlijke en betrokken contact met de mensen spreekt mij aan. In 2020 ben ik voor de huisartsopleiding naar Amsterdam verhuisd, waar ik met veel plezier woon. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de huisartsopleiding. Ik ben op maandag, dinsdag, donderdag en om de week op vrijdag aanwezig.

Mw. C. Peeters, praktijkassistente

Sinds 2007 werkzaam als praktijkassistente. U kunt bij Carol Peeters terecht voor:
het maken van afspraken, vragen over recepten, het aanvragen van herhaalrecepten, administratieve zaken, informatiefolders, urine inleveren, zwangerschapstest, bloeddrukmeting, bloedsuikerbepaling, oren uitspuiten, verbinden van wonden, hechtingen verwijderen, het afnemen van longfuncties, hartfilmpjes en het maken van uitstrijkjes Ook begeleidt Carol patienten op het HVZ spreekuur.

Mw. M. Schumacher, praktijkassistente

Sinds oktober 2021 werkt Marion Schumacher bij ons als praktijkassistente. Zij is ook verpleegkundige. U kunt bij Marion terecht voor: het maken van afspraken, vragen over recepten, het aanvragen van herhaalrecepten, administratieve zaken, informatiefolders, urine inleveren, zwangerschapstest, bloeddrukmeting, bloedsuikerbepaling, oren uitspuiten, verbinden van wonden, hechtingen verwijderen, het afnemen van longfuncties, hartfilmpjes en het maken van uitstrijkjes. Ook heeft zij een diabetes-spreekuur.

Mw. N. Evers, praktijkassistente

Sinds 2020 is Nicolette werkzaam als praktijkassistente. U kunt bij Nicolette Evers terecht voor: het maken van afspraken, vragen over recepten, het aanvragen van herhaalrecepten, administratieve zaken, informatiefolders, urine inleveren, zwangerschapstest, bloeddrukmeting, bloedsuikerbepaling, oren uitspuiten, verbinden van wonden, hechtingen verwijderen, het afnemen van longfuncties, hartfilmpjes

Mw. K.M. Strating, POH-S

Kristel Strating is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in 1990 en werkt sinds 2006 bij NPA Praktijkaccreditering als hoofdauditor. Zij heeft ook de opleiding gevolgd tot Praktijkondersteuner en praktijkmanager en draait zelfstandig spreekuren voor patiënten met een chronische aandoening.