Medewerkers

D. Coppoolse, huisarts

In 1993 ben ik afgestudeerd als huisarts en vanaf 1997 werkzaam in Castricum. Ik heb gekozen voor het huisartsenvak vanwege de langdurige contacten met mensen en omdat ik het vak in de volle breedte kan uitoefenen. Ik ben getrouwd en heb een dochter van 24 jaar en een zoon van 22.
Sinds mei 2007 ben ik als huisartsopleider verbonden aan het huisartseninstituut van het Academisch Medisch Centrum. Ik ben voorzitter van de Huisartsengroep Castricum en actief in het overleg van de huisartsenpost in Beverwijk.

Mw. R. Maaskant , huisarts

Mw. Rinske Maaskant werkt al een aantal jaren als huisarts bij ons in de praktijk. Voor velen is zij geen onbekende want zij heeft het laatste deel van haar opleiding tot huisarts ook bij ons gewerkt. De samenwerking is toen goed bevallen en we zijn blij dat ze bij ons werkt.

Mw. C. Peeters, praktijkassistente

Sinds 2007 werkzaam als praktijkassistente. U kunt bij Carol Peeters terecht voor:
het maken van afspraken, vragen over recepten, het aanvragen van herhaalrecepten, administratieve zaken, informatiefolders, urine inleveren, zwangerschapstest, bloeddrukmeting, bloedsuikerbepaling, oren uitspuiten, verbinden van wonden, hechtingen verwijderen, het afnemen van longfuncties, hartfilmpjes en het maken van uitstrijkjes Ook begeleidt Carol patienten op het HVZ spreekuur. Ze heeft een dochter en een zoon.

Mw. W. Kruizinga, praktijkassistente

 

Sinds 2011 werkzaam als praktijkassistente. U kunt bij Wilma Kruizinga terecht voor: het maken van afspraken, vragen over recepten, het aanvragen van herhaalrecepten, administratieve zaken, informatiefolders, urine inleveren, zwangerschapstest, bloeddrukmeting, bloedsuikerbepaling, oren uitspuiten, verbinden van wonden, hechtingen verwijderen, het afnemen van longfuncties, hartfilmpjes en het maken van uitstrijkjes. Ook heeft zij een diabetes-spreekuur. Ze heeft een zoon.

Mw. K.M. Strating, praktijkondersteuner

Kristel Strating is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in 1990 en werkt sinds 2006 bij NPA Praktijkaccreditering als hoofdauditor en senior auditor. Zij heeft ook de opleiding gevolgd tot Praktijkondersteuner en praktijkmanager en draait zelfstandig spreekuren voor patiënten met een chronische aandoening, zoals Diabetes Mellitus, astma/ COPD en hart- en vaatziekten.

Mw. S. Aydin, huisarts in opleiding

Mijn naam is Sema Aydin en sinds 1 maart jl. ben ik werkzaam in de praktijk. In deze praktijk doe ik het laatste jaar van mijn opleiding tot huisarts. In 2015 ben ik afgestudeerd als basisarts. Voordat ik met de huisartsenopleiding begon heb ik tot februari 2018 gewerkt op de Spoedeisende Hulp in het Zaans Medisch Centrum en in het Academisch Medisch Centrum.