Medewerkers

D. Coppoolse, huisarts

In 1993 ben ik afgestudeerd als huisarts en vanaf 1997 werkzaam in Castricum. Ik heb gekozen voor het huisartsenvak vanwege de langdurige contacten met mensen en omdat ik het vak in de volle breedte kan uitoefenen. Sinds mei 2007 ben ik als huisartsopleider verbonden aan het huisartseninstituut van het Academisch Medisch Centrum. Ik ben voorzitter van de Huisartsengroep Castricum en actief in het overleg van de huisartsenpost in Beverwijk.

Mw. R. Maaskant , huisarts

Mw. Rinske Maaskant werkt al een aantal jaren als huisarts bij ons in de praktijk. Voor velen is zij geen onbekende want zij heeft het laatste deel van haar opleiding tot huisarts ook bij ons gewerkt. De samenwerking is toen goed bevallen en we zijn blij dat ze bij ons werkt.

Mw. C. Peeters, praktijkassistente

Sinds 2007 werkzaam als praktijkassistente. U kunt bij Carol Peeters terecht voor:
het maken van afspraken, vragen over recepten, het aanvragen van herhaalrecepten, administratieve zaken, informatiefolders, urine inleveren, zwangerschapstest, bloeddrukmeting, bloedsuikerbepaling, oren uitspuiten, verbinden van wonden, hechtingen verwijderen, het afnemen van longfuncties, hartfilmpjes en het maken van uitstrijkjes Ook begeleidt Carol patienten op het HVZ spreekuur.

Mw. M. Schumacher, praktijkassistente

Per 1 oktober werkt Marion Schumacher bij ons als praktijkassistente. Zij is ook verpleegkundige. U kunt bij Marion terecht voor: het maken van afspraken, vragen over recepten, het aanvragen van herhaalrecepten, administratieve zaken, informatiefolders, urine inleveren, zwangerschapstest, bloeddrukmeting, bloedsuikerbepaling, oren uitspuiten, verbinden van wonden, hechtingen verwijderen, het afnemen van longfuncties, hartfilmpjes en het maken van uitstrijkjes. Ook heeft zij een diabetes-spreekuur.

Mw. K.M. Strating, praktijkondersteuner

Kristel Strating is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in 1990 en werkt sinds 2006 bij NPA Praktijkaccreditering als hoofdauditor en senior auditor. Zij heeft ook de opleiding gevolgd tot Praktijkondersteuner en praktijkmanager en draait zelfstandig spreekuren voor patiënten met een chronische aandoening.

Dhr. L. Nelissen, huisarts in opleiding

Vanaf 1 juni werkt Lukas Nelissen in de praktijk als huisarts in opleiding. Hij bevindt zich in het laatste jaar van de opleiding en zal tot 1 juni 2022 in de praktijk blijven werken.  Lukas is in 2017 afgestudeerd als arts aan het AMC en heeft voorafgaand aan de huisartsenopleiding in de psychiatrie gewerkt als basisarts in Zaandam en Amsterdam. In een ver verleden heeft Lukas geschiedenis gestudeerd aan de UvA.